Motorrijders Heropstap Training

motorrijders heropstap training
Inschrijven

  Is het alweer een tijd geleden dat je op de motor hebt gereden en wil je weer fris en zeker op stappen dan is onze heropstap training de uitgelezen mogelijkheid om weer vertrouwen te krijgen in het motorrijden.

  Tijdens deze training besteden we aandacht aan verschillende bijzondere verrichtingen zoals de slalom, een halve draai en diverse rem oefeningen. Uiteraard gaan we ook rijden op de openbare weg en besteden we aandacht aan de juiste plaats op de weg, kijk en bochten techniek, anticiperen op het overige verkeer.

  In gezamenlijk overleg bespreken we vooraf wat we voor je kunnen doen, welke oefeningen het beste bij je passen en war we aandacht aan besteden op de weg. Zo wordt de heropstap training afgestemd op je persoonlijke wensen.

  Bij de heropstap training kun je het beste gebruik maken van je eigen motor, deze leer je dan gelijk goed kennen. Heb je geen motor tot je beschikking, dan kun je uiteraard onze lesmotor gebruiken. Voor de communicatie beschikken we over een portofoon zodat je onderweg direct tips kunt krijgen om beter deel te nemen aan het verkeer. Natuurlijk wordt er ook regelmatig een stop ingelast om feedback te kunnen geven en je de mogelijkheid te geven hierop te reageren.

  Kosten van deze training is onder andere afhankelijk van je wensen, bijvoorbeeld een halve dag of een hele dag of weer een andere combinatie, alles is bespreekbaar. Voor 3,5 uur vragen wij € 150,- waarbij je gebruik maakt van onze  lesmotor. Maak je daar geen gebruik van dan berekenen we € 135,-

  Interresante links voor motorrijders.

  Motor.nl

  KNMV

  MAG