KLANTEN VERTELLEN

Recensies van onze studenten !

Enkele reviews

Klantenvertellen

8

Leusden 24-11-2017

Battice

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Peter zeer leuk en leerzaam gevonden. Hij wist wat mijn mindere sterke punten waren en kon daar goed op in spelen. De lessen waren ook heel gezellig.

Klantenvertellen

9,3

Leusden 20-09-2016

Matthijs

Ervaring: Ik heb veel plezier gehad tijdens mijn rijlessen met Peter. Er kon altijd gelachen worden maar hij maakte ook goed duidelijk wanneer ik iets fout deed en hoe ik dit dan kon verbeteren.

Klantenvertellen

9

Leusden 14-07-2016

Judith

Ervaring: Ik heb de lessen als erg prettig ervaren. Er werd rustig de tijd genomen om alles stap voor stap te leren en er werd aan de juiste dingen aandacht besteedt. Peter was rustig en duidelijk. Mede dankzij Peter heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bedankt!

Klantenvertellen

8,7

Amersfoort 26-05-2015

Matthijs

Ervaring: Rijschool Carpenta heb ik als zeer aangenaam ervaren. De anderhalf uur durende lessen zijn helemaal voor jou, niemand ophalen of thuisbrengen! De lessen plan je zelf in, wanneer jou dat uit komt.Lesauto Carpenta

OVER ONS

Autorijschool Carpenta geeft rijles in de regio Amersfoort - Leusden. Inmiddels hebben ruim 200 tevreden studenten hun rijbewijs bij ons gehaald.

Gebleken is dat onze aanpak goed aansluit bij de wensen van onze studenten en dat de R.I.S. -methode een heldere en duidelijke werkwijze is. Ook bij Autisme, ADHD, Asperger en andere concentratiestoornissen blijkt onze aanpak goed te werken. Regelmatig volgen wij trainingen en bijscholingen specifiek voor het lesgeven in het Autisme Spectrum.

Onze Missie

Onze studenten opleiden tot verantwoordelijk weggebruikers, zodat zij veilige, bekwame en milieubewuste verkeersdeelnemers worden. Bij onze opleidingsmethode staat de leerling centraal. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en ons enthousiasme en plezier staat daarvoor garant.

Onze Visie

Zorgen voor optimale klant tevredenheid. Zorgen voor een sfeer van vertrouwen, respect en open communicatie, zodat een goede samenwerking ontstaat. Openstaan voor en aanmoedigen van nieuwe inzichten en ideeën.

Onze Kwaliteit

Autorijschool Carpenta werkt continue aan de verbetering van haar producten en diensten. Daarvoor volgen wij met regelmaat diverse bijscholingen en trainingen.keurmerk autisme