KLANTEN VERTELLEN

Recensies van onze studenten !

Enkele reviews

Klantenvertellen

9

Amersfoort 01-03-2019

Danique

Ervaring: Peter neemt alle tijd om je alles goed uit te leggen en te laten zien, persoonlijk vond ik dit heel fijn.

Klantenvertellen

8

Amersfoort 09-02-2019

Sofie

Ervaring: Peter geeft op een hele fijn, rustige en duidelijk manier les. De eventuele feedback is terecht & kritiek opbouwend.

Klantenvertellen

9

Amersfoort 24-08-2018

Milan

Ervaring: Het was altijd gezellig in de auto en ik heb enorm veel geleerd!

Klantenvertellen

8

Leusden 24-11-2017

Battice

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Peter zeer leuk en leerzaam gevonden. Hij wist wat mijn mindere sterke punten waren en kon daar goed op in spelen. De lessen waren ook heel gezellig.Lesauto Carpenta

OVER ONS

Autorijschool Carpenta geeft rijles in de regio Amersfoort - Leusden. Inmiddels hebben ruim 250 tevreden leerlingen hun rijbewijs bij ons gehaald.

Gebleken is dat onze aanpak goed aansluit bij de wensen van onze leerlingen en dat de R.I.S. -methode een heldere en duidelijke werkwijze is. Ook bij Autisme, ADHD, Asperger en andere concentratiestoornissen blijkt onze aanpak goed te werken. Regelmatig volgen wij trainingen en bijscholingen specifiek voor het lesgeven in het Autisme Spectrum.

Onze Missie

Onze studenten opleiden tot verantwoordelijk weggebruikers, zodat zij veilige, bekwame en milieubewuste verkeersdeelnemers worden. Bij onze opleidingsmethode staat de leerling centraal. Wij staan voor kwaliteit, professionaliteit en ons enthousiasme en plezier staat daarvoor garant.

Onze Visie

Zorgen voor optimale klant tevredenheid. Zorgen voor een sfeer van vertrouwen, respect en open communicatie, zodat een goede samenwerking ontstaat. Openstaan voor en aanmoedigen van nieuwe inzichten en ideeën.

Onze Kwaliteit

Autorijschool Carpenta werkt continue aan de verbetering van haar producten en diensten. Daarvoor volgen wij met regelmaat diverse bijscholingen en trainingen.autisme-vriendelijke rijschool