Stura

Voor leden 10% korting!

Stura

Studenten uit Amersfoort zijn van harte welkom bij Autorijschool Carpenta. Leden van Stura krijgen bij ons op vertoon van hun Sturapas 10% korting op de rijlessen.
(niet in combinatie met andere aanbiedingen.)

En handig: we halen je gewoon op bij de Hogeschool, middelbare school, of welke school dan ook in de regio Amersfoort. En daar zetten we je ook weer af, of bij het station als jij dat wil, of op je woonadres in de regio Amersfoort-Leusden.

Ook kun je zelf je rijlessen plannen in onze online-agenda, tot 3 weken vooruit! Handig want zo kun je makkelijk om je tentamens of toets-weken heen plannen! En bij een onverwachte wijziging in je agenda kun je zelf de rijles verplaatsen naar een ander moment.

Ben je nog geen lid van Stura? Dan heb je nu alle reden om lid te worden, want de kosten van je lidmaatschap heb je na 3 lessen alweer terug verdiend.

En we maken het nog leuker voor studenten uit Amersfoort die bij ons hun rijopleiding volgen: verdien € 30,- voor elke nieuwe leerling die bij ons de rijopleiding gaat volgen dankzij jou!

Inschrijven stura leden


Studentenvereniging Stura
Rijles cadeaubon

Ken je een student die wil beginnen met rijlessen? Geef een goede reden voor de eerste rijles, geef een proefles cadeau. Het kost niks, maar verdiend wel!