THEORIE

Leren en examen.

LEER HET VERKEER

Online oefenen voor je theorie-examen wordt steeds gebruikelijker. Leer het Verkeer van Verjo bevat verschillende oefenexamens, toetsen, trainingen om je goed voor te bereiden.

Hoe het werkt

 • Als je begint kies je eerst voor welke categorie je wilt oefenen: auto, bromfiets, motorfiets, of examens in het engels.
 • Als je ingelogd bent wordt je code aan de gekozen categorie gekoppeld, wisselen kan dan niet meer!
 • Je kun examens en vragen zo vaak oefenen als je wilt, er is geen tijdslimiet.
 • Voor iedere vraag die je beantwoord, wordt 1 credit gerekend.
 • Credits kun je via ons aanschaffen.

  De kosten per 250 credits € 5,-; per 500 credits € 9,- of per 1000 credits € 15,-

  Heb je credits gekocht log dan hier in  VOORBEREIDEN OP JE THEORIE EXAMEN

  Er zijn diverse mogelijkheden om je voor te bereiden op je theorie examen bij het CBR. Veel leerlingen werken zelfstandig met behulp van een lesboek en DVD met oefen examens om zich voor te bereiden. Een andere mogelijkheid is een online training volgen via internet, en ook online examens oefenen. Ten slotte kun je ook klassikaal of individueel een theorie training volgen. Wat je keus ook is, belangrijk is dat je je goed voorbereidt op het theorie examen!

  Bij Autorijschool Carpenta kun je zelf je keus maken. De klassikale trainingen hebben we wel uitbesteedt, want iedereen moet dat doen waar hij of zij het beste in is. In Amersfoort zijn gewoon hele goede trainers en wij specialiseren ons op de praktijk opleiding. Samenwerken met de theorie specialisten zorgt er voor dat we top kwaliteit kunnen leveren!

  Wil je in één keer slagen voor je theorie examen bereidt je dan goed voor! In Nederland slaagt slechts 40% op het eerste examen! De oorzaak ligt meestal in de matige voorbereiding! Begin op tijd met leren. Je kunt beter elke dag een uur leren dan 4 uur achter elkaar op een en dezelfde dag. Een samenvatting maken van de leerstof help om het beter te onthouden, zeker van de voor jou lastige onderwerpen.

  Met de praktijk lessen herhalen we veel, iedereen is daar blij mee, maar doe je dat ook met je theorie? De samenvatting is vaak al een goed middel om te herhalen, gebruik het! Als je alles geleerd hebt ga dan examens oefenen en kijk ze goed na. Zorg dat je weet wat er fout gaat en bestudeer je theorieboek goed over dit onderwerp, leer van je fouten. Goed voorbereiden is het halve werk, oefen veel examens en vertrouw op jezelf.

  theorie-examen
  ken je ze al ?

  Theorie wat zijn de kosten !

  Alle mogelijkheden op een rijtje:

 • Zelfstandig leren en theorie-examens oefenen met behulp van theorieboek en online examenvragen oefenen.
  1. Een theorie lesboek auto kost: € 18,-;
   Een theorie lesboek motor kost: € 18,50;
   Een theorie lesboek bromfiets kost: € 15,-;
 • Online theorie-examens oefenen.
  1. 1000 theorie-examen vragen online oefenen voor € 15,-
   500 theorie-examen vragen online oefenen voor € 9,-
   250 theorie-examen vragen online oefenen voor € 5,-
 • Klassikaal theorie-lessen volgen met een ervaren theorie instructeur
  1. Een tweedaagse training van elk 5 uur theorieles en aansluitend examen op de 2e dag bieden we aan voor € 130,-

 • Theorie examen
  1. Een theorie-examen (auto, motor, bromfiets) kost € 31,50
   Een individueel/verlengd theorie-examen is ook mogelijk en kost € 87,45. Dit examen is een uitkomst voor o.a. leerlingen met dyslexie.

  Heb je belangstelling voor één van onze producten of wil je graag een theorie examen reserveren, neem dan contact met ons op. We regelen alles voor je naar jou wens.

  Let op: prijswijzigen voorbehouden voor alle vermelde bedragen.