Welkom bij Carpenta rijopleidingen

Carpenta rijopleidingen is sinds 2006 actief in de regio Amersfoort met rijlessen voor auto en motor. Met een persoonlijke aanpak afgestemd op de leerling worden goede resultaten bereikt.

Gratis

Bij ons start je altijd met een gratis proefles om kennis te maken met onze instructeur. Na afloop krijg je uitgebreide feedback en leggen we uit hoe we met jou de rijlessen willen indelen en geven we aan hoeveel lessen wij denken dat jij nodig hebt!

Inschrijven

Start met een gratis proefles en beslis daarna of je bij ons je rijlessen wilt volgen.

9
Onze Volvo lesauto

Autorijles

Voor autorijles maken we gebruik van de R.I.S. lesmethode. Een methode waarbij stap voor stap alle onderdelen van het autorijden worden behandeld. Resultaten worden bijgehouden zodat we elke les weten waar jij aan toe bent.

Daarnaast hoef je nooit een andere leerling op te halen of thuis te brengen, heb je 90 minuten rijles en doe je examen in de auto waarin jij rijles hebt gehad! Wij geven geen les in een automaat, maar in een handgeschakelde auto

Met autorijles mag je beginnen als je 16½ jaar bent daarover vind je meer  informatie op deze pagina: 2todrive

Lees meer
Onze Kawasaki lesmotor

Motorrijles

Onze motorrijlessen zijn persoonlijk. We geven 1 op 1 rijles, individueel dus. De rijlessen starten bij ons op locatie waarbij je onze motorkleding, of je eigen kleiding, op je gemak kunt aantrekken. Daarna gaan we rijden en is het het direct alert zijn in het verkeer, omdat we rijden naar de locatie voor de AVB-rijlessen, of de hele rit op de weg zijn voor de AVD-rijlessen.

Wij geven alleen motorrijles in de zware categorie A, omdat we geen A2 en A1 motor beschikbaar hebben. Wel kun je beginnen als je 21 jaar bent en afrijden met code 80.

Wij hebben helmen en kleding voor onze leerlingen beschikbaar in diverse maten.

Lees meer